02 September 2018

Aktiv Guld med passion för hantverk

Aktiv Guld har sedan 1998 delat sina kunders passion för traditionellt hantverk och vacker design och är idag en av de ledande globala leverantörerna till guld- och silversmedsbranschen i Norden. Genom kvalitet, snabb leverans och hög service bidrar Aktiv Guld till att deras kunder kan leda sina kreativa idéer till världen.
Aktiv Guld arbetar nära sina leverantörer och säkerställer alltid kvalitetssäkring

“Precious är av stor betydelse för oss, eftersom vi kan visa upp hela vår portfölj till hela branschen. Mässan är verkligen den enda branschhändelsen där så många företag samlas. Mässan erbjuder många möjligheter, vare sig du är butiksinnehavare, guld- eller silversmed,  anställd eller tillverkare. “

I deras monter på Precious kommer besökarna att få uppleva det stora utbudet som Aktiv Guld tillhandahåller till branschen. Här får de råd och information om verktyg, maskiner, halvfabrikat, metall, diamanter och stenar av Aktiv Gulds kunniga medarbetare. Dessutom är deras servicetekniker behjälpliga med underhåll och service.  Besökarna kan också få en personlig demonstration, eller helt enkelt själva testa Aktiv Gulds utbud av maskiner och verktyg, som exempelvis de nya diamantfilarna från IT-Worx.

Aktiv Guld… >>

Föregående Nästa