16 August 2018

Sif Jakobs Jewellery i regnbågens färger

En mängd olika mönster i fascinerande kombinationer och djärva färgklickar definierar säsongens kollektion hos Sif Jakobs.

“Jag ser väldigt mycket fram emot att presentera mitt färgglada universum för den skandinaviska publiken på Precious. Vi har en så fräsch och inspirerande kollektion”, säger designer Sif Jakobs.

Det är de ”juicy” färgerna som står ut. Både nya och tidigare designer accentueras med en rad glittrande zirkoniumstenar som skiftar i grönt, rött och gult, där färgerna nästan smälter in i varandra och skapar en illusion av en regnbåge.

Sif Jakobs har inspirerats av regnbågens färgharmonier och i den magik som omger dem. ”Drömmar blir sanna” är ett av de första sakerna som Sif Jakobs känner när hon ser en regnbåge från sitt köksfönster och tittar över havet. De fantastiska mönstren i corte-ringar och i simeri-armband utstrålar både stark femininitet och ljuv kvinnlighet. En av Sif Jakobs favoritsmycken från den nya kollektionen är Bovalino, de glittrande regnbågeskimrande Zirconia-örhängena som slutar osynligt och sömlöst bakom örat.

Sif Jakobs Jewellery… >>

 

Föregående Nästa