02 September 2018

AndeliusGribbe: Precious Talent of the Year 2018

Årets Precious Talent of the Year 2018 går till Karin Andelius och Linda Gribbe på AndeliusGribbe.

”Att ställa ut på Precious Talent förra året gav fina och inspirerande möten där vi kunde visa våra smycken, berätta vår story och varför vi valt att tillverka i Sverige. Vi fick också ett antal nya återförsäljare som är superviktiga för oss”, säger Linda Gribbe.

Under det senaste året har de även blivit en av Swedish Fashion Talent 2018, utsedd av Swedish Fashion Council, och deras smycken har förekommit regelbundet i olika magasin.
I höst släpper AndeliusGribbe en ny kollektion, BRINN-Ode to the changemakers, som ska inspirera till förändring. AndeliusGribbe har också nyligen lanserat ett samarbete med HER Global Netwok, i en helt ny smyckeserie.

Juryns motivering:
”Årets Precious Talent of the Year gå till två kvinnor med ett otroligt driv och stora ambitioner. Fokus ligger på ett estetiskt designuttryck och hållbara strategier genom hela produktionsprocessen. Med integritet och mod satsar de på givande och viktiga samarbeten där goda arbetsförhållanden är centralt. Framgången delar de gärna med sig av och tio procent av vinsten doneras till välgörenhet för kvinnor världen över. Du som bärare av smycken från årets Precious Talent of the Year bidrar härmed till att hjälpa behövande.”

AndeliusGribbe… >>

Föregående Nästa