16 August 2018

Designers Favorites satsar på Sverige

Designers Favorites har deltagit på danska mässor i flera år och har nu över 100 återförsäljare på den danska marknaden. De har länge haft en önskan att också komma in på den svenska marknaden och har under senaste åren upplevt ett stort intresse bland återförsäljare och konsumenter.

”Vi har redan många återförsäljare i Malmö, Jönköping och Göteborg. Därför var det självklart att vi skulle delta på Precious i år. Där kan alla våra nuvarande återförsäljare, men också nya kontakter,  se vår mycket unika kollektion”, säger Maja Lund Hermansen på Designers Favorites.

Designers Favorites är smycken i 925 Sterling Silver med vackra stenar som topas, amethyst, peridot, larimar och sötvattenspärlor.

”På Precious kommer vi även presentera vår nya kollektion, fylld med natur, fantasi och äventyr. Vår nya designer Sophie Vallentin har gjort en oerhört vacker kollektion, inspirerad av världen under havets yta. Samlingen heter ’The Deper Beauty’ och består av koraller, vågor, pärlor och en härlig sjöjungfru. Designers Favorites måste bara upplevas.”


Designers Favorites… >>

 

Föregående Nästa