21 August 2018

Nostalgi hos Nezumi Studios

Nezumi Studios klockor har utvecklats genom det livsstilsmärke som grundades 2011 av den stockholmsbaserade designern,  Porsche-entusiasten och klocksamlaren David Campo Cárdenes.

“Vi ser verkligen fram emot Precious”, säger David. “Vi har byggt ett namn utanför Sverige. Nu är det dags att dela med oss på hemmaplan.”

Nezumis klockkollektion kombinerar en kompromisslös uppmärksamhet på detaljer, autencitet och äkta passion för historisk design och vintage. Samtidigt som klockorna hyllar den typiska vintage-stilen så är de inte på något sätt kopior av gångna tiders klockor. Med unika färgkombinationer och designdetaljer får Nezumis klockor sin egen stil.

Klockorna är designade i Sverige och tillverkas från grunden, utan halvfabrikat. Det är en lång och dyrbar process, men det säkerställer att varje design är helt unik. Inspirationen kommer från det som David Campo Cárdenes själv brinner för: allt från selvedge denim till klassiska Porsche 911-influenser kan ses i varje klocka. Och märket har snabbt fått en skara trogna fans som köper mer än en klocka, allt i enlighet med Nezumis motto ”Creating Bonds”.

Nezumi Studio Watches… >>

 

Föregående Nästa