28 August 2018

Star of Sweden med gåvokoncept

Star of Sweden är ett snabbt växande svenskt designmärke av smycken och specialdesignade presentaskar. Med det innovativa presentkonceptet och kollektionen Carry Yourself, erbjuder de sina kunder en komplett paketerad present. Smycket levereras med en designad ask med ett citat samt ett gåvobrev med ett meddelande till bäraren med vilka egenskaper hon har. Gåvobrevet förklarar meningen bakom den valda färgen på stenen i smycket och vilka personliga egenskaper bäraren har.

Star of Swedens motto är: skönhet kommer inifrån. De låter kunden välja färg, och sedan gör de resten för att erbjuda en unik köpupplevelse i kategorin presenter. Ett köpt smycke från Star of Sweden ska symbolisera dig och hur du bär dig själv.

”Det är första gången vi är med på Precious och vi är otroligt förväntansfulla över mässan och vilka möjligheter det kan ge Star of Sweden. Vi vill nå ut till en bredare målgrupp och skapa samarbeten med helt nya aktörer på den svenska marknaden”, säger Malin Andrén på Star of Sweden.  ”Vi kommer att visa upp vår nya smyckekollektion, nya presentaskar med helt nya citat samt vår nya display-box för butiker som gör det ännu enklare att visa upp gåvokonceptet för att öka sin merförsäljning över disk.”

Star of Sweden… >>

Föregående Nästa